Geen onderschatting bij AA Gent voor de bekerfinale & Hoe goed kennen ze KV Mechelen?
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 1 reacties

Vadis Odjidja blikt vooruit op de bekerfinale tussen AA Gent en KV Mechelen

Geen onderschatting bij AA Gent voor de bekerfinale & Hoe goed kennen ze KV Mechelen?
Foto: © photonews

Met een knappe reeks in de slotfase van de reguliere competitie sleepte AA Gent een plaats in play-off 1 uit de brand. Sindsdien loopt het stroef voor de Buffalo's, maar een zege in de bekerfinale woensdag zou alsnog een erg geslaagd seizoen betekenen.

Een schorsing hield hem een paar weken van wedstrijdritme, dus Gent-middenvelder Vadis Odjidja zal met extra veel goesting in het Koning Boudewijnstadion staan. Tegenstander van dienst: KV Mechelen.

"Ik heb hun bekerwedstrijd tegen Antwerp gezien en hun twee finalewedstrijden in 1B tegen Beerschot-Wilrijk. Op winterstage zaten ze samen met ons in Oliva, daar heb ik ook nog een oefenwedstrijd van hen tegen Cambuur gezien. Ik heb er dus wel een beeld van", zei Odjidja over KV Mechelen.

Favoriet

Als ploeg uit 1A proberen ze de favorietenrol niet van zich af te schuiven. "Het zou ongeloofwaardig zijn om te zeggen dat Mechelen favoriet is. Maar in één match kan alles. Gekkigheid hoort sowieso bij de beker, in een finale is dat maal twee. Kijk maar naar Union tegen Genk", voegde hij daaraan toe.

Malinwa heeft sinds de promotiefinale geen match met inzet meer gespeeld. Toch wil Odjidja de tegenstander niet onderschatten. "We kunnen ongetwijfeld zaken vinden waaruit blijkt dat we makkelijk zullen winnen. Daar moeten we voorzichtig mee zijn. Onze coach kennende, zal hij er ook wel voor zorgen dat dat niet gebeurt", besloot Odjidja.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties