Clement meent psychologische spelletjes van Bölöni te kennen: "We weten dat Antwerp met ambitie naar Genk komt"

Clement meent psychologische spelletjes van Bölöni te kennen: "We weten dat Antwerp met ambitie naar Genk komt"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het wordt uitkijken welke trainer aan het langste eind trekt in de Luminus Arena: Philippe Clement of Laszlo Bölöni. Bij de laatste onderlinge ontmoeting haalde de Roemeen het. Sindsdien heeft die overigens niets dan lof voor KRC Genk. Geen toeval, denkt Clement.

Nadat Antwerp Genk op 2 april klopte met 1-0, haaste Bölöni zich om te zeggen dat Genk de beste ploeg van het land is en verdient om kampioen te spelen. Datzelfde herhaalde de trainer van stamnummer één nog eens op zijn persconferentie in de aanloop naar de volgende wedstrijd tussen beide teams.

Een mooi gebaar toch, al kadert het volgens Clement in de typische aanpak van Bölöni van elke wedstrijd. "Ik ken Bölöni intussen al een tijdje, hij bestoeft graag de volgende tegenstander. Maar we weten ook dat Antwerp met veel strijdlust en ambitie naar Genk komt", laat de coach van de leider noteren in HLN.

Efficiënter zijn

Clement weet wat er anders gedaan moet worden in vergelijking met de wedstrijd op de Bosuil. "We zijn de enige ploeg die Antwerp zo'n pijn heeft kunnen doen in eigen huis. Alleen voegden we daar geen efficiëntie aan toe. Dat moet vanavond anders. Antwerp is een ploeg die graag veel duels gebruikt. Ik hoop dat de scheidsrechter erop toekijkt dat het geen wedstrijd wordt met enkel veel duels."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties