AA Gent denkt aan terugkeer van... Hein Vanhaezebrouck

AA Gent denkt aan terugkeer van... Hein Vanhaezebrouck

Dat Jess Thorup aan zijn laatste weken als coach van AA Gent bezig is, wordt stilaan pijnlijk duidelijk. De verloren bekerfinale wordt de Deen blijkbaar zwaar aangewreven en er zijn al verkennende gesprekken geweest met een nieuwe coach. Nu ja... nieuw...

Volgens Het Nieuwsblad informeerde AA Gent al bij... Hein Vanhaezebrouck, de coach die hen hun grootste successen bezorgde tussen 2014 en 2017. Na de bekerfinale gingen Ivan De Witte en Michel Louwagie polsen of Vanhaezebrouck een terugkeer naar de Buffalo's zag zitten.

Die zou positief geantwoord hebben, maar pas vanaf komende zomer, want hij wil met een fris hoofd aan een nieuwe uitdaging beginnen. En zijn ontslag bij Anderlecht zindert toch nog wat na. 

Voor Thorup lijkt de recente periode hem zuur op te breken. De Deen kreeg eerst nog veel respect voor de manier waarop hij Gent liet voetballen, maar verloor sinds de start van play-off 1 zeven van zijn acht wedstrijden. Met de bekerfinale als pijnlijk dieptepunt. Voorzitter De Witte liet al weten dat hij in de resterende drie wedstrijden een gemotiveerd Gent wil zien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties