Odjdija en Gent pronken met eerste zege: "Bekerfinale was enige match waar niet iedereen op niveau was"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Luik
| 3 reacties

Vadis Odjidja zag Gent vooral in bekerfinale niet op niveau presteren

Odjdija en Gent pronken met eerste zege: "Bekerfinale was enige match waar niet iedereen op niveau was"
Foto: © photonews

De opluchting was groot bij de spelers van AA Gent, want het duurde acht speeldagen voor de eerste driepunter in play-off 1 een feit was. "We bleven erin geloven en dat heeft geloond", aldus Vadis Odjidja.

"Het geloof was er van in het begin", vertelde Odjidja na afloop. "We zaten goed in de match, maar we maakten onze kansen niet af. Zo kwam Standard twee keer terug in de match. Maar we bleven erin geloven en dat heeft geloond. We zijn heel blij met deze overwinning."

Op een punt van paars-wit

Gent nadert dankzij de zege tot op een punt van nummer vijf Anderlecht. "We moeten het voor onszelf doen. We waren de laatste weken niet altijd goed genoeg. En we hadden toch ook wat pech. We moeten elke match met deze mentaliteit aanpakken en gewoon proberen te winnen. Nu moeten we op deze manier verder werken."

Ook de coach lag onder vuur na de reeks van zeven wedstrijden zonder zege. "De bekerfinale was de enige match waar niet iedereen op niveau was", geeft de middenvelder toe. "Verder knokt iedereen voor elkaar én voor de trainer. Voor de volle 100%."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties