Sanneh na zijn wederoptreden: "Ik denk niet aan een vertrek"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 9 reacties

Anderlecht-verdediger Sanneh mocht nog eens opdraven tegen Antwerp

Sanneh na zijn wederoptreden: "Ik denk niet aan een vertrek"

Karim Belhocine moest Kara vervangen in zijn verdediging en de keuze viel op Bubacarr Sanneh. De laatste basisplaats van de centrale verdediger dateert van december vorig jaar.

Bubacarr Sanneh vormde samen met Sebastiaan Bornauw het duo in het hart van de Anderlecht-verdediging. Paars-wit kwam op defensief vlak weinig in de problemen. "In het begin liep de communicatie af en toe mis, maar dat hebben we snel weer opgepikt", legde de Gambiaan uit.

Sanneh leverde sober en efficiënt werk af en leek niet op de twijfelende speler die destijds uit de basiself werd geweerd. Hoe denkt hij over zijn toekomst? "Ik denk daar nog niet aan, want de club heeft nog bepaalde doelstellingen op korte termijn. Daarna zullen we wel zien. Maar vertrekken is niet de bedoeling", bevestigde hij.

Een vertrek is dus niet aan de orde, voor de man die acht miljoen euro kostte. "Ik wil alle kansen grijpen om mezelf te bewijzen. Ik ben gelukkig hier. Mijn transferbedrag? Daar wordt over gepraat in de media, zo is het nu eenmaal", relativeerde hij.

"Natuurlijk is elke speler teleurgesteld als hij niet mag spelen, dat is voetbal. Ik blijf hard werken op training. Kara helpt me, ik heb hem al veel zien spelen en hij is een voorbeeld", besloot Sanneh.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties