Genk staat voor lucratieve zomermercato: "In totaal hebben we al tachtig miljoen euro geweigerd voor verschillende spelers"
Clint Vens
| 23 reacties

Genk-voorzitter Peter Croonen laat zich uit over de komende zomermercato

Genk staat voor lucratieve zomermercato: "In totaal hebben we al tachtig miljoen euro geweigerd voor verschillende spelers"

Bij Racing Genk wordt een hete transferzomer. Sterkhouders als Trossard, Berge en Maehle konden afgelopen winter nog in Limburg gehouden worden, maar ongetwijfeld wordt er komende zomer opnieuw op de deuren van de Lminus Arena geklopt voor enkele goudhaantjes.

Voorzitter Peter Croonen wil echter een leegloop vermijden: "We laten enkel spelers vertrekken voor de marktprijs", zegt hij in La Capitale. "We zullen het geval per geval. Het doel is om niet meer dan drie titularissen te laten vertrekken."

80 miljoen euro naar de prullenmand verwezen

"Ik kan wel al verklappen dat we in totaal al tachtig miljoen euro geweigerd hebben voor verschillende spelers. De voorbije twee mercato's hebben we al bewezen dat het mogelijk is voor een club als de onze om zijn spelers te behouden. Genk moet niet verkopen om te verkopen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties