Cech: "Nog geen beslissing genomen over mijn toekomst"

Redactie
Cech: "Nog geen beslissing genomen over mijn toekomst"

De competities in Europa zijn opnieuw begonnen en dat wil zeggen dat er heel wat nieuws is. Wij houden u via dit overzicht ook op de hoogte van de kleine nieuwtjes die er dagelijks te rapen vallen.

Cech: "Nog geen beslissing genomen over mijn toekomst"

Sky Sports schreef woensdag dat Petr Cech volgend seizoen aan de slag gaat als Sportief Directeur bij Chelsea. De doelman ontkracht dat nu op zijn social media: "Ik beslis pas na de finale van de Europa League."

Sprokkels

Brazilië raakt niet voorbij Ivoorkust

Brazilië heeft op de Olympische Spelen 0-0 gelijkgespeeld tegen Ivoorkust. Beide ploegen hadden hun eerste wedstrijd al gewonnen en doen zo een prima zaak.


Honduras klopt Nieuw-Zeeland

Ondanks een knappe openingstreffer van Cacace heeft Nieuw-Zeeland toch nog verloren van Honduras: 2-3. 


Frankrijk klopt Zuid-Afrika in doelpuntenfestival

Frankrijk heeft tegen Zuid-Afrika met 4-3 gewonnen op de Olympische Spelen. Gignac was de held van de dag met een hattrick. 


Argentinië pakt driepunter op Olympische Spelen

Argentinië heeft op de Olympische Spelen met 1-0 gewonnen van Egypte. Daardoor is de nederlaag op speeldag 1 tegen Australië (0-2) enigszins uitgewist.


Den Bosch overgenomen door Amerikanen

FC Den Bosch is overgenomen door Amerikaanse investeerders. Daarmee zou de club interessanter worden op het gebied van transfers en dergelijke meer. 


Vele nieuwkomers en youngsters in selectie Essevee

Zulte Waregem heeft zijn eerste selectie gemaakt voor het seizoen. Daarbij ook heel wat nieuwkomers in de selectie. 


'Spitsenloos' Charleroi

Sporting Charleroi maakte zopas haar selectie bekend waarmee ze het zaterdagavond zullen opnemen in en tegen KV Oostende. Opvallend: Chris Bédia, die de voorbije seizoenen steevast verhuurd werd door de Carolo's, is de enige echte spits in de selectie van Still.


🎥 Dit is het derde shirt van Antwerp

Eerder presenteerde Antwerp zijn nieuwe shirt al met een filmpje vanop de kathedraal. Voor de presentatie van het derde shirt vormde de Antwerpse haven het decor. Geslaagd filmpje en shirt? Oordeel zelf!


Gérard Lopez is eigenaar van Bordeaux

Gérard Lopez is nu ook officieel de eigenaar van Girondins de Bordeaux. Dat heeft L'Equipe alvast duidelijk gemaakt. 


🎥 Union presenteert prachtige nieuwe shirts

Promovendus Union heeft haar nieuwe shirts voor dit seizoen voorgesteld. Onder meer Dante Vanzeir toonde de prachtige shirts in de catacomben van het Dudenpark.


Officieel: Besnik Hasi krijgt Braziliaans international onder zijn hoede

Al Ahli, de club waar Besnik Hasi trainer is, heeft zich versterkt met Paulinho. De Braziliaanse international ondertekende een contract voor drie seizoenen. Hij komt transfervrij over van Gangzhou Evergrande, dat in 2019 nog 42 miljoen betaalde voor de middenvelder.


Benzema test positief

Real Madrid heeft in een officieel communiqué laten weten dat aanvaller Karim Benzema positief getest heeft op Covid.


Balikwisha mist seizoensstart

Pech voor Antwerp. Nieuwkomer Balikwisha is voor enkele weken buiten strijd. De wedstrijd op speeldag 3 tegen Standard komt misschien zelfs al/nog te vroeg.


'Harry Kane op weg naar Manchester City'

Harry Kane zou volgens Engelse media op weg zijn naar Manchester City. Van een toptransfer gesproken, dat zou wat zijn!


Dewaele out voor seizoensopener

Gilles Dewaele haalt de start van de competitie niet bij KV Kortrijk. Hij sukkelt met een blessure. Sainsbury is nog onzeker.


Joachim Carcela weg bij Standard

Voor Mehdi staat de deur nog op een kier bij Mbaye Leye, voor Joachim Carcela is het verhaal wél al zeker geschreven. Zijn contract werd in onderling overleg ontbonden, laten de Rouches weten via hun webstek.


Sigurdsson in safehouse

De 31-jarige Gylfi Sigurdsson van Everton zou naar verluidt in een safehouse zitten na zijn arrestatie voor vermeend kindermisbruik. 


Eriksen niet meer in Serie A

Het was al een tijdje duidelijk, maar nu is het ook bevestigd. Christian Eriksen zal niet meer mogen spelen in de Serie A met zijn defribillator. 


Spanje kan nu ook niet scoren tegen Egyptische beloftenploeg

Pedri, Olmo, Asensio, ... Het is de Spanjaarden ook op de Olympische Spelen niet gelukt om te scoren tegen Egypte: 0-0.


Bouali op test bij Oostende

Abdelmajid Bouali is al een paar weken op test bij KV Oostende. Mogelijk volgt er ook een contract voor de linksachter, die al twee jaar zonder club zit na een zware knieblessure.


Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties