Lamkel Zé onthult zijn droomclub: "Ooit wil ik op dat veld staan"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit Antwerpen
| 14 reacties

Didier Lamkel Zé wil ooit in de Bundesliga spelen voor zijn droomclub

Lamkel Zé onthult zijn droomclub: "Ooit wil ik op dat veld staan"
Foto: © photonews

Didier Lamkel Zé heeft zijn eerste seizoen in de Jupiler Pro League erop zitten en hij heeft zijn visitekaartje afgegeven. De snelle winnger is onvoorspelbaar en een tikkeltje gek. Het is nu al duidelijk dat hij niet voor eeuwig bij Antwerp zal blijven, want zijn droombestemming ligt in Duitsland.

Didier Lamkel Zé arriveerde in juli 2018 als een nobele onbekende in de Belgische competitie en dit seizoen liet hij toch al wat aardige dingen zien. In de laatste match van het jaar gaf hij zelfs nog een assist, versierde hij een strafschop en lokte hij een rode kaart uit. De jonge winger is bovendien ook erg ambitieus, zo blijkt uit zijn droombestemming.

“Borussia Dortmund, dat is de club van mijn hart”, antwoordde Didier Lamkel Zé op de vraag wat zijn droomclub was. “Ik hou van hun publiek en van de manier waarop ze spelen. Met veel jonge spelers trouwens”, vulde de 22-jarige Kameroener aan.

“Ik ben er nog niet geweest, maar ik bekijk bijna al hun matchen op de televisie. Ooit wil ik daar spelen, op hun veld staan”, besloot de ambitieuze flankaanvaller.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties