🎥 Matias Suarez beslist Zuid-Amerikaanse Supercup

Matias Suarez (ex-Anderlecht) scoorde een belangrijk doelpunt voor River Plate in de Zuid-Amerikaanse Supercup.

De Zuid-Amerikaanse Supercup wordt in twee wedstrijden gespeeld. River Plate had met 1-0 verloren op het veld van Athlético Paranaense en stond in eigen huis na negentig minuten eveneens 1-0 voor.

In de eerste  van zes minuten extra tijd bracht Lucas Pratto River Plate op voorsprong, maar één tegendoelpunt zou nog steeds fataal zijn voor Los Millonarios

In minuut 95 besliste Suarez de partij. Hij strafte een verdedigende blunder af, omspeelde de keeper zoals hij dat bij Anderlecht ook wel een paar keer deed en legde de bal eenvoudig binnen.

Suarez zit in de Argentijnse selectie voor de Copa América die op 15 juni van start gaat.