Feest bij Waasland-Beveren: "Het recht is geschied!"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 56 reacties

Waasland-Beveren is vrijgesproken en reageert bijzonder opgelucht

Feest bij Waasland-Beveren: "Het recht is geschied!"
Foto: © photonews

Waasland-Beveren is met de schrik vrijgekomen. De club wordt vrijgesproken van matchfixing en mag in 1A blijven. Voorzitter Dirk Huyck kreeg één jaar voorwaardelijk, maar dat is het minste van zijn zorgen. "Het recht is geschied", lachte hij zich de tanden bloot.

Olivier Swolfs, CFO van de club, kreeg wel één jaar effectief, Walter Clippeleyr en Jozef Van Remoortel werden vrijgesproken. “Het recht is geschied. Ik ben superblij voor de club, medewerkers en supporters dat we vrijgesproken zijn. Het is een enorme last die van onze schouders valt. Zeker na de helse maanden die we achter de rug hebben", klinkt het bij Het Nieuwsblad.

"Ik moet hier nu even van bekomen en neem twee dagen rust om daarna vanaf dinsdag er opnieuw met volle moed tegenaan te gaan. We kunnen nu terug vooruitkijken en weten dat de club momenteel mijlenver van klaar is om het volgende seizoen te kunnen aanvatten. We hopen dan ook dat we de dossiers die al voorbereid zijn in de komende weken en zo snel mogelijk kunnen afronden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties