Axel Witsel is vol lof voor speler-trainer Vincent Kompany: "Mooi bij de club van je hart - Of ik het zou kunnen?"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Tubeke
| 19 reacties
Axel Witsel is vol lof voor speler-trainer Vincent Kompany: "Mooi bij de club van je hart - Of ik het zou kunnen?"
Foto: © photonews

Vincent Kompany is vanaf heden Rode Duivel en speler-trainer bij RSC Anderlecht. Veel hooi op één vork. "Ik vind het mooi dat hij het doet, terugkeren naar de club van zijn hart", aldus Axel Witsel. Mogen ook de fans van Standard watertanden van speler-trainer Witsel binnen afzienbare tijd?

Axel Witsel sprak de pers toe op een persmoment in het Nationaal Oefencentrum in Tubeke: "Ik speler-trainer? Dat zie ik mezelf niet meteen doen? Ik denk niet dat ik het kan, spelen en trainer zijn tegelijk. En ik heb nog zo'n vijf goede jaren voor mij als speler."

Respect

Toch heeft de middenvelder veel respect voor wat Vincent Kompany gaat doen: "Hij heeft me wel wat verrast met zijn timing, ik dacht dat hij nog een jaar bij Manchester City zou blijven. Maar hij sprak me al over zijn groot project", aldus Witsel.

"Ik wist dus dat hij het ging doen. Ik vind het mooi dat hij terugkeert naar de club van zijn hart. Het is zeker geen evidente combinatie, maar Vincent heeft de kwaliteiten en de intelligentie om het te doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties