Mboyo is binnenkort weer een Kerel en denkt nog (lang) niet aan stoppen
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties

Pelé Mboyo komt na zijn uitleenbeurt aan Al Raed opnieuw uit voor Kortrijk

Mboyo is binnenkort weer een Kerel en denkt nog (lang) niet aan stoppen
Foto: © photonews

Op 30 juni zit zijn uitleenbeurt aan Al Raed er op en dan is Pelé Mboyo (32) weer een speler van Kortrijk. De aanvaller ligt nog tot 2020 onder contract bij de Kerels.

Vorig jaar haalde KV Kortrijk in juli met Pelé Mboyo een verrassende naam in huis. De tweevoudige international voor België was belangrijk voor het team, maar stuurde in januari alweer aan op een vertrek. Volgens seizoen treedt de aanvaller opnieuw aan bij Kortrijk, met veel goesting.

"Na mijn uitleenbeurt keer ik gewoon terug naar Kortrijk, zoals voorzien. Ze hebben een mooie geste gedaan door mij zomaar te laten vertrekken in januari", legde Mboyo uit bij Voetbalkrant.com.

Mbokani, Buffel en Harbaoui

"Niets is 100% voorspelbaar in het voetbal en ik ga hier ook geen gekke scenario's bedenken: ik ben een speler van Kortrijk en ik hou van de club. Wat mij daarna te wachten staat zien we nog wel."

De ex-speler van onder maar Genk en Cercle Brugge lijkt nog lang niet van plan om te stoppen. "Ik ben 32 jaar en dezer dagen, met de middelen die we hebben, kan je lang blijven voetballen. Kijk maar naar Mbokani, Buffel en Harbaoui die dit jaar nog topschutter werd. Tot een zekere leeftijd kan je nog mee een de top in België", besloot Mboyo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties