Nieuwe coach Oostende is duidelijk: "Er moet op die posities nog iets bij"

Redactie
| 0 reacties
Nieuwe coach Oostende is duidelijk: "Er moet op die posities nog iets bij"
Foto: © photonews

Kare Ingebrigtsen is aan zijn opdracht bij KV Oostende begonnen. De nieuwe coach van de kustploeg moet opnieuw aanknopen met de subtop. "Ik ben alleszins tevreden met wat ik heb gezien."

Sinds het vertrek van Marc Coucke is KV Oostende een zwalpend schip. De voorbije twee seizoen brachten niet wat er werd verwacht. Het is dan ook de taak van Kare Ingebrigtsen om daar verandering in te brengen. 

"Ik heb in mijn thuisland (Noorwegen, nvdr.) toch iets betekend", aldus de nieuwbakken oefenmeester. Het is overigens de eerste keer dat hij zich waagt aan een avontuur in het buitenland. 

Ik begin hier van nul en dat vind ik fijn - 

Kare Ingebrigtsen

"Maar dat is nu allemaal niet meer van tel", gaat Ingebrigtsen verder op de website van de Kustboys. "Ik begin hier van nul en dat vind ik fijn. De stad Oostende bevalt me en ik ben tevreden met wat ik heb gezien op het veld."

Oostende gaf het team met Renato Neto, Ronald Vargas en Ari Skulason al een kwaliteitsinjectie én een ervaringsboost. Toch is Ingebrigtsen nog niet helemaal tevreden. "Er moet nog een defensieve middenvelder en een spits bij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties