Dit is ons 'Team van de Tweede Speeldag' op EURO U21

Hannes Van Gael Manuel Gonzalez Florent Malice
Hannes Van Gael, Manuel Gonzalez en Florent Malice vanuit Italië
| 1 reacties
Dit is ons 'Team van de Tweede Speeldag' op EURO U21
Foto: © SC

De beste jonge spelers uit Europa staan tegenover elkaar op het EK U21 in Italië en San Marino. Enkele youngsters lieten al aardige dingen zien en speelden zich in de kijker. Zij schopten het tot ons 'Team van de Tweede Speeldag'.

Doelman

Belangrijker voor je team dan een strafschop stoppen bij 1-1 kan je niet zijn als keeper. Na de penaltysave van Iversen ging Denemarken nog over Servië (3-1).

Verdediging

Voor de backs van ons team blijven we het bij Denemarken zoeken. Maehle was outstanding en wiste met twee goals de achterstand uit. Kristensen wierp zich op als leidersfiguur na de 0-1. Bielik zette Polen op voorsprong en voorkwam dat de Italianen gelijk konden maken.

Middenveld

Door de topmatch van Cicaldau op het Roemeense middenveld konden Hagi en Coman zich aanvallend uitleven. Die laatste scoorde twee keer als invaller. Ceballos speelde goed tegen een georganiseerd België en bekroonde zijn prestatie bijna met een schitterende vrije trap. Ook Neuhaus scoorde niet, maar hij was goed voor belangrijke intercepties en tal van pre-assists.

Aanval

Hier uiteraard wel drie doelpuntenmakers: drie, één en één. Zo veel goals scoorden Waldschmidt, Puscas en Dembélé respectievelijk op de tweede speeldag. Die eerste bewees dat hij niet veel nodig heeft om te scoren, Puscas maakte zich wellicht te duur voor Standard en Dembélé’s sprongkracht was indrukwekkend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties