Mathew Ryan haalt opgelucht adem na vertrek van Eden Hazard uit Premier League: "Godzijdank is hij het afgebold"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Mathew Ryan grapt over verbluffende statistieken Eden Hazard

Mathew Ryan haalt opgelucht adem na vertrek van Eden Hazard uit Premier League: "Godzijdank is hij het afgebold"
Foto: © photonews

Eden Hazard is voortaan te bewonderen in La Liga en daar zal menig doelman uit de Premier League niet kwaad om zijn. Voor Mathew Ryan, keeper bij Brighton, was het telkens afzien in de wedstrijden tegen Chelsea. De Australiër wist immers nog nooit een doelpoging van Hazard te stoppen.

In een aflevering van Fox Football Podcast kan Ryan het nog altijd maar moeilijk aanvaarden. "Godzijdank is hij het afgebold", zegt de ex-doelman van Genk en Club Brugge, die straks meer dan waarschijnlijk ploegmaat wordt van Leandro Trossard.

Vervelende Eden

Nachtmerries over Hazard blijven Ryan in de nabije toekomst alvast bespaard. "In de wedstrijden die ik tegen hem speelde, heb ik geen enkel schot van hem kunnen pakken. Telkens als hij tussen de palen mikte, was het raak. Dat was wel vervelend, ja."

De international verliest er zijn humor niet bij. "Ik heb dan maar een goed woordje voor hem gedaan bij Real, zodat hij kon vertrekken." Waarna het er weer even serieuzer aan toeging en ook het respect voor het enorme talent van de Rode Duivel bleek. "Ik zou het fantastisch vinden om nog eens tegen hem te kunnen spelen en dan wel een schot van hem te stoppen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties