Zeven verschillende doelpuntenmakers leveren Club Brugge ruime zege op tegen Torhout

Simon Wauters
| 6 reacties

Club Brugge heeft zaterdag met 1-7 gewonnen op het veld van Torhout. Zeven verschillende Bruggelingen deden de netten trillen.

Appiah opende de rekening na 24 minuten en Vormer maakte er van op de stip 0-2 van. Van Haecke scoorde de aansluitingstreffer voor Torhout na een minuut of veertig, maar op slag van rust diepte Openda de score toch opnieuw uit.

Na de pauze scoorden Vossen, Rezaei, De Cuyper en Voet nog. Het doelpunt van De Cuyper was een pareltje: hij krulde de bal van net buiten de zestien tegen de netten. Voor Rezaei zal het doelpunt dan weer deugd doen. De recordtransfer heeft er geen al te leuk seizoen opzitten.