Bolat wordt gek van onzekerheid over toekomst

Simon Wauters
Simon Wauters
| 36 reacties
Bolat wordt gek van onzekerheid over toekomst

Sinan Bolat ligt nog tot volgende zomer onder contract bij Antwerp. Hij heeft echter nog geen idee wat de toekomst voor hem in petto heeft.

“Ik heb nog altijd niets gehoord over een contractverlenging”, aldus de doelman tegenover Het Nieuwsblad. “Ik wil zo snel mogelijk weten waar ik aan toe ben. Vorig seizoen heeft het bestuur mij wel zes keer gezegd dat ze mij en nieuw voorstel zouden doen, maar dat is nog altijd niet gebeurd.”

“Intussen hebben ze wel twee aanbiedingen geweigerd. Heel die situatie kruipt toch in je hoofd. Maar ik heb me op stage wel gesmeten alsof ik hier nog drie, vier jaar contract heb. Ik ben niet de gast die nu gaat wegblijven of doet alsof hij geblesseerd is, om toch maar dat contract of die transfer te versieren. Maar ik verdien wel duidelijkheid.”

 “Ik ben nog altijd bereid te verlengen. Als Antwerp daarover wil praten, ga ik met plezier rond de tafel. Maar momenteel heb ik maar twee opties: vertrekken of mijn contract uitdoen en volgend jaar gratis weggaan. Het is fifty­fifty wat dat betreft”, besloot Bolat

Bolat speelt sinds de zomer van 2017 voor Antwerp. Hij verdedigde er al 81 keer het doel en verzamelde 28 clean Sheets.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties