Auteur van 13 goals en 4 assists vorig seizoen zoekt club: "Ik wil graag in België blijven"
Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 2 reacties

Gianni Bruno is een vrije speler en wil graag in België blijven

Auteur van 13 goals en 4 assists vorig seizoen zoekt club: "Ik wil graag in België blijven"

Het is nog stil rond Gianni Bruno. De spits kende een sterk seizoen bij Cercle Brugge en scoorde er 13 doelpunten en gaf 4 assists. Toch kwamen de beide partijen er niet uit over een verlenging van zijn contract.

Nochtans wou de Vereniging hem wel houden. "Cercle heeft me verschillende aanbiedingen gedaan, maar die hebben we geweigerd omdat ze niet naar mijn verwachtingen waren", vertelt Bruno ons. "Mijn goed seizoen opent wel deuren. Ik hoop in België te blijven, want de competitie ligt me wel", aldus het voormalig jeugdproduct van Standard. 

De 27-jarige aanvaller heeft nog opties, maar tekent niet eender waar. "Kortrijk heeft me ook gecontacteerd. Net als Astana en Ludogorets. En ik weigerde twee aanbiedingen uit Saudi-Arabië, want ik wil in Europa blijven. Ik zit in een sleutelmoment in mijn carrière en ik wil de juiste beslissing nemen. Het is belangrijk dat ik nu de juiste club kies. Standard? De club van mijn hart en een topclub, ik zou er met plezier terugkeren. Maar er is geen interesse momenteel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties