Teddy Chevalier lijkt slag dan toch thuis te halen
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 5 reacties

Teddy Chevalier op weg naar Valenciennes

Teddy Chevalier lijkt slag dan toch thuis te halen
Foto: © photonews

Teddy Chevalier krijgt meestal wel wat hij wil en dat lijkt ook deze zomer het geval te zijn. Dat betekent dat een vertrek bij Kortrijk lonkt voor de wispelturige aanvaller. De Fransman gaat wellicht naar Valenciennes. Een akkoord op clubniveau is alvast dichtbij.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. Chevalier wil al een tijdje een transfer naar Valenciennes forceren. Hij miste meerdere wedstrijden bij KVK in de voorbereiding, zogezegd vanwege een liesletsel en een ziekte. Het was echter een publiek geheim dat Chevelier vooral last had van transferitis.

Kortrijk was aanvankelijk niet zinnens om hem naar Valenciennes te laten gaan, maar de Ligue 2-club kwam in eerste instantie niet met het meeste geld over de brug. Inmiddels zijn beide partijen blijkbaar naar mekaar toe gegroeid en is een akkoord niet meer veraf.

Ocansey als vervanger

Op het scorend vermogen van Chevalier zullen ze bij KVK dus niet meer moeten rekenen, maar er werd reeds op zijn vertrek geanticipeerd. De Kerels haalden immers bij Eupen reeds Eric Ocansey weg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties