Philippe Clement laat zich uit over transfers Nakamba en Danjuma én mogelijke vervangers

Philippe Clement laat zich uit over transfers Nakamba en Danjuma én mogelijke vervangers
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge kon flink cashen op donderdag 1 augustus: zowel Nakamba als Danjuma verkasten naar de Premier League en brachten zo 27 miljoen euro in de lade. Maar voor Philippe Clement is het wel opnieuw bouwen.

"Deze periode tot 1 september is voor geen enkele coach plezant", gaf Philippe Clement toe op zijn persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen STVV. "Maar het hoort gewoon bij de job: spelers komen, spelers gaan."

Vervangers?

"Het wordt nu vooral zaak daar niet te veel bij stil te staan en energie te steken in de spelers die hier wél zijn. We zullen nu samen met de club kijken om versterkingen te halen voor de toekomst", gaf de oefenmeester van Club Brugge aan.

"Dat er nu veel geld binnenkomt? Het werkt niet altijd zo dat je dat ook meteen gaat uitgeven, we blijven binnen onze bedragen en barema's. Er is goede communicatie tussen ons op dat gebied. Hoever we staan in de zoektocht naar een verdedigende middenvelder? We zijn nog aan het zoeken, anders zouden we hem al aangekondigd hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties