Turkse doelman vindt zowel op als naast het veld zijn draai in Westerlo: "Ik hou van de rust"
Dennis Rosiers
| 1 reacties

Berke Ozer maakt meteen een goede indruk in Westerlo

Turkse doelman vindt zowel op als naast het veld zijn draai in Westerlo: "Ik hou van de rust"
Foto: © photonews

De amper 19-jarige doelman, die uitgeleend wordt door de Turkse topclub Fenerbahçe, is nog maar een tweetal weken in Westerlo, maar liet op korte tijd een sterke indruk na. Wellicht start hij zaterdag dan ook in doel in de uitmatch tegen SK Lommel.

Amper twee oefenduels had Ozer nodig om zich te tonen: ondanks zijn jonge leeftijd straalt hij veel rust uit, hij pakte uit met enkele knappe reddingen én hij heeft goede voeten. De kans is dan ook groot dat Ozer morgenavond de voorkeur zal krijgen op Kristof Van Hout. Koen Van Langendonck ligt nog een tijdje in de lappenmand met een vervelende handblessure.

In een gesprek met GvA  geeft Ozer aan dat hij zich al goed gesetteld heeft in Westerlo: “Bij Fenerbahçe geraakte ik moeilijk aan speelminuten. Er was heel veel druk. Hier kan ik me ontwikkelen in een veel rustigere omgeving. Ik wil hier sterker worden. Ik geloof in mezelf en voel het vertrouwen van de coach. Ik hou van de rust die er heerst in Westerlo, in niets te vergelijken met Istanboel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties