Reactie Eenzelfde geluid bij Van Damme en De Boeck, Verhulst verklaart zijn opgefokte houding

Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Antwerpen-Kiel
| 8 reacties
Eenzelfde geluid bij Van Damme en De Boeck, Verhulst verklaart zijn opgefokte houding
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Welkom in eerste klasse B. Jelle Van Damme, Davino Verhulst en hun coach Glen De Boeck weten meteen waar ze aan toe zijn. Meer nog dan de nederlaag bij Beerschot was er teleurstelling vanwege de matige prestatie van het eigen team.

Dat het amateuristisch is en dat het niet kan. Maar dat het tegelijkertijd niet de reden was van de nederlaag. Dat was de reactie van het Lokerse trio op de niet-speelgerechtigheid van Amano en Ben Harush. Voorts hadden ze allen een scherper Lokeren verwacht.

"We mogen ons daar niet achter verstoppen. Deze prestatie was niet voldoende. Beerschot wint absoluut verdiend. Bij ons gaven er een aantal jongens niet present. Ik weet niet waarom. Sommigen denken misschien dat 1B gemakkelijker is dan 1A, maar dat is absoluut niet het geval. Het is zaak dit heel goed te analyseren", oordeelt De Boeck.

Goede les

Voor Jelle Van Damme werd het een debuut in mineur voor zijn nieuwe ploeg. "Je kunt excuses zoeken, maar dan nog was het te mak. Hoe goed het was in de voorbereiding, zo slecht was het nu. Dit is een goede les.  Het was slechts een periode van tien à vijftien minuten dat we er echt doorkwamen en dat was toen we met tien stonden. Beerschot stond met zijn sterkste ploeg en wij niet, maar dan nog was het niet genoeg."

Verhulst liet zich scherper uit over de administratieve blunder (dat kan u HIER lezen), maar was vooral gefrustreerd door wat hij zag op het veld. "We hadden er zoveel zin in. De sfeer is er, de beleving is er. We spelen zo'n goeie voorbereiding en dan dit. Ik stond zo opgefokt onder de lat, want alles wat het voorbije seizoen mis ging, zag ik in een flits terugkomen. Daardoor pakte ik een gele kaart, wat ik anders nooit doe."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties