Reactie Ene KVM-speler wil al liever uitgroeien tot revelatie dan de andere: "Zeker en vast" en "Ons vorig seizoen wel gevolgd?"

Ene KVM-speler wil al liever uitgroeien tot revelatie dan de andere: "Zeker en vast" en "Ons vorig seizoen wel gevolgd?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Door de competitie in te zetten met een 6 op 6 en vooral de manier waarop heeft KV Mechelen toch al wel met een statement gezorgd. Er zijn momenteel heus wel een pak zwakkere teams in 1A. Het is goed mogelijk dat geelrood dit seizoen nog wel vaker zal verrassen.

Kan KV Mechelen dan uitgroeien tot seizoensrevelatie? "Als je dat zo wil noemen..." De woorden komen uit de mond van Igor de Camargo, maar aan zijn gelaat is te zien dat de aanvaller die term niet bij zijn ploeg vindt passen. "Heb je ons vorig seizoen niet meegevolgd? We komen uit tweede klasse, maar kunnen hetzelfde brengen in eerste klasse."

Ik vind dit normaal 

Igor de Camargo

De Camargo is niet verbaasd door de goede resultaten van KVM. "Ik vind ons geen revelatie. Ik vind dit normaal, gezien de kwaliteiten die we hebben in de ploeg. We hebben al mooi voetbal gebracht. De ploeg staat er. We hebben een fantastische groep. Ondanks alles wat we hebben meegemaakt, zijn we steeds honderd procent geconcentreerd gebleven."

Ook de continuïteit binnen het team stemt tot optimisme in Mechelen. "De automatismen zijn er van vorig seizoen. Er zijn weinig spelers weggegaan. We mogen mikken op een mooie plaats." Nikola Storm dan maar, ziet hij KV zich ontpoppen tot revelatie? "Ja, zeker en vast. Al vind ik ook wel dat dit niet helemaal mag verrassen."

Ontspannen aanpak

Storm koestert vooral de ontspannen aanpak. "We bekijken het wel van match per match. We kunnen een beetje als underdog spelen en dan valt er al veel last van je schouders." De laatste die we over dit onderwerp aan het woord laten, is Lucas Bijker. Die houdt de boot nog at af. "Het is wel heel vroeg om te zeggen dat we de seizoensrevelatie gaan worden. Dat kun je nu nog niet stellen. We hebben nog het hele seizoen voor ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties