Een probleem dat Lukaku meetraint? "Eén telefoontje en we hadden de training stopgezet"
Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 15 reacties

Volgens Michael Verschueren is er geen enkel probleem met Romelu Lukaku

Een probleem dat Lukaku meetraint? "Eén telefoontje en we hadden de training stopgezet"

Iedereen weet intussen wel dat Romelu Lukaku meetraint met de U18 van Anderlecht. Zijn huidige club, Manchester United, zou 'not amused' zijn. Maar Michael Verschueren zegt dat er geen problemen zijn.

De U18 van paars-wit amuseren zich natuurlijk kostelijk. Die staan met een wereldster op het veld en krijgen zelfs raad van hem. Met zijn transfersituatie zijn die natuurlijk niet bezig, maar zijn makelaar begint zich wel zorgen te maken.

Die had gisteren een afspraak met Ed Woodward, de technisch directeur van de Engelse club, om de lont uit het kruitvat te halen. Nochtans wil Lukaku zijn transfer en is zijn meetrainen bij Anderlecht een signaal. 

Maar bij Anderlecht zegt men zich van geen kwaad bewust te zijn. "Ik ken Ed Woodward heel goed en ik denk dat als er een probleem zou zijn, hij wel snel aan de telefoon zou hangen", aldus Michael Verschueren, die Woodward kent van de vergaderingen met het ECA (European Club Association).

"Dan hadden we de training binnen de drie minuten wel stopgezet. Voor ons is het een troef dat die oud-spelers altijd goesting hebben om hier terug te komen. Dat zegt toch ook wel iets. We hebben een link voor het leven."

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties