Kompany reageert op competitiestart Anderlecht: "Het is ons al gelukt om met een heel jonge groep dominant te voetballen"
Arjen T'Sjoen
| 31 reacties

Vincent Kompany is tevreden over de start bij Anderlecht

Kompany reageert op competitiestart Anderlecht: "Het is ons al gelukt om met een heel jonge groep dominant te voetballen"
Foto: © photonews

Anderlecht begon aan de nieuwe competitie met één op zes. De speler-coach Vincent Kompany blikte in een filmpje terug op de start van Anderlecht.

"Het was een moeilijk begin, maar ik heb genoten", begon Kompany. "We begonnen met een grote groep spelers, maar zonder in te boeten aan onze waarden hebben we iets speciaals kunnen smeden. Ik heb het gevoel dat er iets op til is."

Verder had Kompany het ook over de jeugdigheid van dit Anderlecht: "We boeken bijzonder veel progressie en voetballen nu al dominant. Dat is eigenlijk met deze erg jonge groep - misschien wel de jongste van Europa - al erg goed gelukt. De extra ervaring van Nasri, Vlap en Roofe geeft ons extra vertrouwen."

Extra sleutelen

Toch staat nog niet alles helemaal op punt: "We moeten voorlopig blijven sleutelen aan de ploeg. Ons doel is om Anderlecht opnieuw succesvol te maken. We willen een bepaalde speelstijl hanteren en we geloven er absoluut in, dan moet je alles eraan doen om het te doen lukken. Anderlecht zal er weer staan, daar ben ik zeker van", sloot Kompany af. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties