Kortrijk-aanvoerder Van der Bruggen blikt terug op een "redelijk goede seizoensstart"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit Brugge
| 0 reacties

Hannes van der Bruggen is tevreden over de seizoensstart van Kortrijk

Kortrijk-aanvoerder Van der Bruggen blikt terug op een "redelijk goede seizoensstart"

Een zege, een gelijkspel en een overwinning. Na drie speeldagen heeft Kortrijk alles al gehad en nu kunnen ze zonder druk en met 4 op 9 het tweeluik tegen Anderlecht en Standard aanvatten.

En vier punten uit drie matchen is waar KV Kortrijk ook hoort te staan vond Hannes van der Bruggen. “Ons puntentotaal is wel gerechtvaardigd. Op Genk (2-1 nederlaag, nvdr.) speelden we een verdienstelijke pot, tegen Charleroi (1-1, nvdr.) was de puntendeling terecht en dan was er de zege tegen Cercle (1-3, nvdr.). We zijn tevreden en kunnen terugblikken op een redelijk goede seizoensstart.”

Cruciale overwinning

Een nederlaag of een gelijkspel had betekend dat de Kerels met een of twee punten naar het tweeluik tegen Anderlecht en Standard zouden trekken. Door de zege is er nu minder druk. “Het was al vrij cruciaal dat we wonnen vandaag”, benadrukte de aanvoerder van KVK.

“Die drie punten waren erg welgekomen. Ook al maakte ik het onszelf moeilijk in de eerste helft”, besloot Van der Bruggen met een knipoog, verwijzend naar zijn blunder die de 1-0 van Saadi inleidde. De middenvelder scoorde echter zelf nog de 1-2 en gaf de assist bij de beslissende 1-3.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties