OFFICIEEL: STVV blijft zich roeren en strikt zowaar spits van Inter Milaan
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 14 reacties

Sint-Truiden huurt jonge Inter-spits Facundo Colidio

OFFICIEEL: STVV blijft zich roeren en strikt zowaar spits van Inter Milaan
Foto: © photonews

De roep om versterking is duidelijk aangekomen bij het Truiense bestuur. Dat kende al drukke bezigheden door het verhuren van Endo en het verlengen van het contract van Jordan Botaka. Er is nu ook een nieuwkomer vastgelegd: Facundo Colidio, een speler van Inter Milaan.

Een straffe transfer dus die al even in de steigers stond. De Argentijnse aanvaller komt één seizoen op huurbasis in Sint-Truiden spelen. Hij geldt als één van de grote talenten uit Argentinië. Colidio is nog altijd maar 19. Twee jaar geleden kreeg hij wel al een hoge prijs op zich geplakt. Inter legde toen 9,5 miljoen euro voor hem neer.

Jeugdproduct van Boca Juniors

Zo kon de Italiaanse topclub hem losweken bij Atlético Boca Juniors, de ploeg die hem ook opleidde. Colidio staat bekend om zijn scorend vermogen en tevens zijn overzicht. Marc Brys hoopt ongetwijfeld dat deze ruwe diamant zijn ploeg offensief iets zal kunnen bijbrengen.

Colidio werd maandag reeds gespot in Sint-Truiden. Hij stond ook in de belangstelling van het Engelse Leeds, maar koos dus voor een avontuur in ons land.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties