Schepen van Antwerpen wil match tegen AZ achter gesloten deuren, fans teleurgesteld: "Hoop dat ze op het veld de rekening gepresenteerd krijgen"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 16 reacties
Schepen van Antwerpen wil match tegen AZ achter gesloten deuren, fans teleurgesteld: "Hoop dat ze op het veld de rekening gepresenteerd krijgen"

AZ - Antwerp zal in Enschede worden afgewerkt, zonder bezoekende fans. Antwerps schepen van Sport Ludo Van Campenhout wil nog een speciale oplossing zoeken met de burgemeester van Enschede.

De burgemeester van Enschede laat geen bezoekende fans toe uit veiligheidsoverwegingen. Antwerps schepen van Sport Ludo Van Campenhout wil dan weer de match achter gesloten deuren laten spelen.

“Ik blijf erbij dat alleen de bezoekende supporters weren tegen de geest van het voetbal ingaat en een onbillijk voordeel is voor AZ Alkmaar”, valt te lezen in een mail van Van Campenhout die Gazet van Antwerpen kon inkijken. "Omwille van de veiligheid en de fair-play zou ik u dan ook, mede in naam van de club, vragen de AZ-supporters te weigeren."

Fans teleurgesteld

Ook de fans van Antwerp vinden het teleurstellend dat ze niet kunnen afreizen naar Enschede voor de match tegen AZ: "Ik vind het maar wat kleintjes van die man ginderachter en ik hoop dat ze op het veld de rekening flink gepresenteerd zullen krijgen", aldus een supporter bij ATV.

"Alleen daarvoor al moeten we ze naar huis spelen." Meteen bijgestaan door een andere supporter: "De twaalfde man had een extra boost kunnen zijn, kijk maar naar wat het was in het Koning Boudewijnstadion."

Terugmatch? 

En wat met de terugmatch in het Koning Boudewijnstadion? Dat wordt geen probleem. De burgemeester van Brussel heeft al laten weten dat hij ook bezoekende fans zal toelaten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Lestienne! Naast! Live

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties