Depoitre was de redder bij Gent: "Van begin tot einde gedomineerd"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 3 reacties

Depoitre na zijn twee goals tegen Rijeka

Depoitre was de redder bij Gent: "Van begin tot einde gedomineerd"
Foto: © photonews

Laurent Depoitre was bij AA Gent andermaal de verlosser. De teruggekeerde spits zorgde met twee goals voor de ommekeer na een 0-1 ruststand tegen Rijeka.

"Na die achterstand bij de rust voelt het vooral goed dat we deze match nog konden winnen", aldus Depoitre achteraf. Dat uitdoelpunt is echter meer dan gevaarlijk. "Dat kan ons pijn doen, met een 1-0 ginds zijn we virtueel uitgeschakeld." Toch heeft hij vooral vertrouwen getankt. Op zeven dagen zal dit Rijeka ook geen wereldploeg worden.

"Ik denk dat onze kansen groter zijn dan fifty/fifty. Ze hebben maar een halve kans gehad in deze wedstrijd, bovendien waren we duidelijk de betere ploeg. We hebben ze van de eerste tot de laatste minuut helemaal gedomineerd.Toch moeten we opletten ginds."

Dit doet deugd, zeker als je bekijkt hoe het me vorig seizoen verging

"Het was een mooie avond voor mij, het doet deugd om de weg naar de netten opnieuw regelmatig te vinden. Zeker als je bekijkt hoe het vorig jaar ging voor mij." Nog positief, Gent scoort in elke wedstrijd. "We hebben veel kwaliteiten, bewegen goed en dat is top voor het vervolg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties