"Hij wordt precies nog sterker": Olivier Deschacht (38) verbaast vriend en vijand met sterke prestaties voor Zulte Waregem
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 5 reacties

"Hij wordt precies nog sterker": Olivier Deschacht (38) verbaast Francky Dury, vriend en vijand met sterke prestaties voor Zulte Waregem

"Hij wordt precies nog sterker": Olivier Deschacht (38) verbaast vriend en vijand met sterke prestaties voor Zulte Waregem
Foto: © photonews

Olivier Deschacht mag dan misschien wel 38 jaar zijn, hij heeft tijdens het seizoensbegin van Zulte Waregem bewezen dat hij nog lang niet versleten is. Integendeel zelfs.

Terwijl er veel lof was voor het aanvallend geweld (lees daarover HIER nog eens alles) bij Zulte Waregem, stond het de voorbije wedstrijden ook verdedigend beter. Met dank ook aan Olivier Deschacht, die het erg goed doet.

Tegen Standard werd hij dan nog wel (onterecht) uitgesloten, maar in Genk en nu ook tegen Charleroi speelde hij een wedstrijd uit het boekje, met steevast jonge spelers als Humphreys of Pletinckx naast zich. Hij stuurt ze, zoals alleen Deschacht dat kan.

"Ik zeg altijd tegen de jongemannen zoals Pletinckx en Humphreys rond hem om hun ogen en oren open te zetten en veel bij te leren van hem", is ook Francky Dury erg tevreden over hoe de ervaren rot het achterin bij Essevee doet.

"Hij is echt fantastisch goed bezig. Hij is precies nog sterker aan het worden", blonken de ogen van de oefenmeester van Essevee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties