Benson zonder spijt dat hij de Champions League mist: "Hier speel ik ook voor een topclub"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit Antwerpen
| 25 reacties

Manuel Benson is blij met het vertrouwen dat Antwerp in hem toont

Benson zonder spijt dat hij de Champions League mist: "Hier speel ik ook voor een topclub"
Foto: © photonews

Antwerp heeft het grote geld bovengehaald voor Manuel Benson. Er zijn al heel wat grote namen geland op de Bosuil, maar die waren veelal transfervrij. Voor Manuel Benson betaalden ze drie miljoen. "Dat geeft geen druk, het spreekt enkel over het vertrouwen dat ze in me hebben."

Benson kreeg een contract voor vier jaar bij The Great Old. Hij moet de creatieve winger worden die Bölöni er zo graag bij wou. "Die transfersom? Dat voelt wel goed. Ik voel het vertrouwen van de club. Dat geeft me nog meer motivatie om me elke dag honderd procent te geven", aldus de winger. 

Bij Genk zat hij op een dood spoor. Na een goeie voorbereiding werd hij door Felice Mazzu niet meer gebruikt. "Je moet altijd denken om vooruit te gaan", haalde hij de schouders op. "Zeker in bepaalde situatie. Ik wou hier een stap vooruit zetten."

"In mijn situatie was het beter om naar Antwerp te gaan. Dat ik de Champions League mis? Hier heb ik iets meer zekerheid over minuten en kan ik nog altijd bij een topclub spelen. Ja, Antwerp is een topclub. Wat ik zag toen ik hier binnenstapte, heb ik nog niet veel gezien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties