Interview "Als Anderlecht zich vroeger had gemeld, dan zat Papiss Cissé nu in Brussel"
Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti
| 5 reacties

Fabrice N'Sakala laat zich uit over de afgesprongen transfer tussen Anderlecht en Papiss Cissé

"Als Anderlecht zich vroeger had gemeld, dan zat Papiss Cissé nu in Brussel"
Foto: © photonews

De zoektocht van Anderlecht naar een extra aanvaller draaide uiteindelijk op niets uit. Papiss Cissé was in beeld, maar tot een deal kwam het niet. Fabrice N'Sakala, ploegmaat van Cissé, speelde ook een (kleine) rol in het transferverhaal.

Papiss Cissé is goed aan het seizoen gestart bij Alanyaspor, de club waar hij vorig seizoen 16 keer scoorde in 26 matchen. "Wanneer Anderlecht ter sprake kwam, dan is Cissé bij mij komen informeren", vertelt Fabrice N'Sakala, ex-Anderlecht en nu de ploegmaat van Cissé in Turkije.

"Ik heb hem gezegd dat het de top van België is en dat de club alles te bieden heeft wat je je maar kan inbeelden. Maar ook dat er veel van je verwacht wordt. Het is er alles of niks. Ik legde hem ook uit dat de club nu door een moeilijke periode gaat, maar dat het gezien zijn leeftijd (34, nvdr.) een echte opportuniteit was", ging hij verder.

Uiteindelijk is de deal niet doorgegaan. "Het was te laat. De club (Alanyaspor, nvdr.) vond geen vervanger meer voor hem. Als Anderlecht twee weken vroeger was komen aankloppen, dan zat hij op dit ogenblik in Brussel. Hij had nochtans een goede versterking kunnen zijn voor de club. Hij vindt makkelijk de weg naar doel en kon met zijn ervaring nog een grote rol spelen tussen al die jongeren", besloot N'Sakala.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties