Is Antwerp titelkandidaat? "Ongelooflijk welke jongens zondag naast de selectie vielen"

Simon Wauters
Simon Wauters
| 4 reacties
Is Antwerp titelkandidaat? "Ongelooflijk welke jongens zondag naast de selectie vielen"
Foto: © photonews

Antwerp won zondag met 1-2 op het veld van Anderlecht en is met twaalf op achttien sterk aan het seizoen begonnen. Maar is de Great Old ook titelkandidaat?

Antwerp heeft niet alleen een moeilijk te manoeuvreren elftal, maar ook een sterke kern”, vertelde Bob Peeters aan Gazet van Antwerpen. “Het is eigenlijk ongelooflijk welke jongens zondag naast de selectie vielen. Nieuwkomers Steven Defour en Kevin Mirallas weten bovendien waar het over gaat. Als zij weer honderd procent fit raken, staat er wel iets.”

“­Bovendien kan de pijnlijke Europese uitschakeling hen nu een groot voordeel opleveren. Antwerp kan elke week met zijn beste elf spelers aantreden. Dat is vooral voor Dieumerci Mbokani belangrijk.”

Antwerp speelde tegen Anderlecht nochtans een matige eerste helft. “Voor de rust greep László Bölöni terug naar een behoudend systeem. Dat is volgens mij niet meer nodig met het huidige spelersmateriaal. In de ­Belgische competitie moet Antwerp in staat zijn om zijn eigen wil op te leggen.”

Maar ziet Peeters Antwerp ook de titel pakken? “Dat is in mijn ogen te hoog gegrepen. Maar Antwerp kan wel voor de verrassing zorgen. De top drie moet ­minstens het doel zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties