Interview François Kompany laat zich uit over zijn toekomst én die van Roeselare: "Soms maanden te laat betaald, maar ..."
Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti
| 4 reacties
François Kompany laat zich uit over zijn toekomst én die van Roeselare: "Soms maanden te laat betaald, maar ..."
Foto: © photonews

François Kompany - broer van Vincent - is sinds eind juni een vrije speler. Rest de vraag: waar ligt zijn toekomst?

Tussen 2015 en 2019 was hij actief bij Roeselare, maar deze zomer was hij einde contract: "Het project van de club was al sinds vorig seizoen niet meer dat van mij, maar ik ben tot op het einde alles blijven geven en heb er goede momenten gehad."

"De situatie lag moeilijk, soms werden we vijf maanden te laat betaald en velen zijn daardoor ook vertrokken. Maar ik hoop dat de ploeg zich alsnog zal weten te redden", aldus Kompany tegenover onze redactie.

Rest de vraag: waar ligt de toekomst van Kompany zelf? "Ik heb aanbiedingen gehad uit verre landen, maar ik heb ook een familie en een dochtertje, dus ik wil geen risico's nemen. Ik heb ook aanbiedingen uit de Nederlandse tweede klasse gehad, maar dat was de verplaatsing niet waard."

"1A? Ik sluit de deur voor niks. Maar een leuke ploeg in 1B vervoegen zou me zeker ook niet slecht lijken. Ik ken die competitie en kan mijn ervaring doorgeven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties