Reactie Niemand was echt tevreden met een punt na Oostende - Antwerp

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit Oostende
| 21 reacties
Niemand was echt tevreden met een punt na Oostende - Antwerp

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp en Oostende hebben zondagavond de buit verdeeld, maar beide ploegen hadden hun momenten waarop ze de match naar zich toe konden trekken. Niemand kon dan ook écht tevreden zijn met dat ene puntje.

"Vooraf teken je natuurlijk voor een punt tegen Antwerp, maar als je naar de kansen ziet dan hadden we gewoon moeten winnen", liet Jelle Bataille na de partij optekenen. "Voetballend waren we beter. De efficiëntie ontbrak ons, anders bleven de drie punten hier."

Bij de tegenpartij vonden ze ook dat er meer in zat. "Wij moesten het tweede en derde doelpunt zoeken en hier de drie punten pakken", sprak Mirallas na de match. "We maakten achteraf kleine foutjes die we cash uitbetaalden."

Het oordeel van de trainers

Ook de trainers lieten zich uit over de puntendeling. "Op dit punt tegen een sterke tegenstander kunnen we verder bouwen, maar het blijft toch jammer dat we niet met de volle buit aan de haal gingen", was het gevoel van Ingebrigtsen na de match. "Zij waren de eerste vijftien minuten sterker, maar wij namen het over na de 0-1. Alleen hadden we meer moeten scoren."

"Een punt op verplaatsing is altijd goed, maar ik kan niet uitleggen waarom we zo in elkaar zakten na de voorsprong", bleef Bölöni kritisch. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties