Reactie Samir Nasri sprak met de fans: "Fluit jongens als ik uit, niet die mannen van 17 jaar"

Samir Nasri sprak met de fans: "Fluit jongens als ik uit, niet die mannen van 17 jaar"

Het publiek in het Lotto Park revolteerde gisterenavond na het gelijkspel tegen Waasland-Beveren. Met het 'makkelijkere' vierluik voor de boeg hadden ze eindelijk eens wat zeges verwacht. Maar ook tegen de laatste lukte het niet. Samir Nasri nam zijn verantwoordelijkheid.

Samir Nasri is immers ook de man die de jongeren moet omringen met ervaring. Gisteren kon hij voor de eerste keer met recht en rede spreken, want hij toonde vlagen van zijn talent. Na de match ging hij dan ook met de fans spreken. 

"Wat ze zeiden? Dat het niet normaal was om 0-0 te spelen tegen Waalsand-Beveren. Dat ze er genoeg van beginnen krijgen. Ik heb gezegd dat ik hen begrijp en dat het waar is", vertelde hij achteraf. "Ik ben ook opgegroeid in Marseille. Het is ook de grootste club van het land, die altijd moet winnen en waar de druk enorm is."

Ik ben 32 jaar, ik aanvaard de fluitconcerten

Maar de jongeren moeten ze volgens hem gerust laten. "Ze geloven in het project, ze steunen ons, maar we hebben ook heel jonge spelers en die gaan niet beter spelen als ze uitgefloten worden. In zo'n klimaat is het moeilijk voor hen om te presteren. Wij willen deze resultaten ook niet. Maar als de fans geloven in het project van Vincent moeten ze de jongeren steunen."

"Ik ben 32, ik ken dit en ik kan er mee om. Ik heb bij grote clubs gespeeld en weet wat druk is. Maar we hebben jongens van 17-18 jaar, die hun eerste profseizoen meemaken. Als de ploeg zou bestaan uit enkel jongens als ik: geen probleem. Maar de jongeren moeten we beschermen", besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties