Vadis Odjidja wil zich niet verstoppen: "Dat is geen excuus"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 3 reacties

Odjidja roept korte voorbereiding sowieso niet als excuus in tegen Club

Vadis Odjidja wil zich niet verstoppen: "Dat is geen excuus"
Foto: © photonews

Vadis Odjidja staat samen met zijn teamgenoten voor de moeilijke opdracht Club Brugge proberen te verrassen in Jan Breydel. Gent maakte dit seizoen bij momenten ook al indruk en zou met een goed resultaat in de Slag om Vlaanderen wel een statement kunnen maken.

De Buffalo's krijgen echter met een bijkomende moeilijkheid te maken: ze hebben minder herstel dan blauw-zwart. Gent speelde donderdag in Lviv nog tegen Oleksandria in het kader van de Europa League. De terugreis verliep ook niet helemaal volgens plan: Gent zat een paar uur vast in Oekraïne.

Samenloop van omstandigheden

"Dat vind ik geen excuus", stelt Vadis Odjidja in HLN met het oog op de clash tegen Club Brugge. "Het is niet ideaal als de voorbereiding al kort is en er twee dagen voor de match nog en spijtige samenloop van omstandigheden is. Maar het is wat het is."

De middenvelder beseft dat het sowieso wel een zware opgave is om in Jan Breydel punten te pakken. "Brugge is een topteam, dat bewijzen ze ook in de Champions League. Wij focussen op ons zelf en proberen ons eigen spel te spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties