Gaat Özil weldra in Turkije aan de slag?

Redactie
Gaat Özil weldra in Turkije aan de slag?
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Gaat Özil weldra in Turkije aan de slag?

De dagen van Mesut Özil bij Arsenal lijken geteld en een Turkse club wil daar gretig gebruik van maken. Takvim, een Turkse krant, meldt dat Fenerbahce en de Londense club onderhandelen over een uitleenbeurt.

Transfernieuws en Transfergeruchten 10/10

Nederlander als oplossing voor tekort aan verdedigers bij Man City?

Pep Guardiola heeft nauwelijk fitte verdedigers in zijn kern en dus lijkt het niet onwaarschijnlijk dat Manchester City in de volgende mercato zal toeslaan. Nathan Aké, de verdediger van Bournemouth, wordt volgens The Guardian net als vorige zomer stevig gelinkt aan de Citizens.


Foden mag niet vertrekken bij Man City

Pep Guardiola heeft laten verstaan dat hij toptalent Phil Foden niet wil laten vertrekken. Zelfs niet voor 500 miljoen euro, claimen ze bij Sport Bible.


Mario Mandzukic kan in januari de overstap van Juventus naar Manchester United maken

Deze zomer zag Manchester United de deal met Juventus en Mario Mandzukic nog afketsen, maar in de winter zal de transfer wellicht wel plaatsvinden. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 09/10 Transfernieuws en Transfergeruchten 11/10

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties