Bestuurslid Cercle Brugge spreekt klare taal: "Ook huurlingen moeten shirt met trots dragen"

Dante Bellon
| 9 reacties
Bestuurslid Cercle Brugge spreekt klare taal: "Ook huurlingen moeten shirt met trots dragen"

Maandagnamiddag werd Bernd Storck voorgesteld als de nieuwe trainer van Cercle Brugge. De Duitser had vorig seizoen nog Moeskroen onder zijn hoede en moet Cercle nu behoeden van degradatie.

Vorige week ontsloeg Cercle Brugge zijn coach Fabien Mercadal. De Fransman werd na een troosteloze 3 op 30 en een laatste plaats in de rangschikking aan de deur gezet. Zijn opvolger is een oude bekende in de Jupiler Pro League: Bernd Storck.

De Vereniging was blij hun nieuwe trainer te kunnen aankondigen. "De raad van bestuur is unaniem overtuigd dat Bernd de juiste man voor deze plaats is", stak bestuurder Vincent Goemaere van wal. Hij verving Frans Schotte die in Brussel was voor een belangrijke meeting. "Storck kent de competitie en hij is bezeten door voetbal."

Ambities

Cercle Brugge had voor het seizoen hoge ambities, maar die zijn vooralsnog niet ingelost. "Het was niet zoals we verwachtten, maar we willen vooruit met Cercle. Onze manier van denken en die van de nieuwe coach komen exact overeen. We zijn en blijven als vereniging ambitieus en hopen dan ook om snel in de linkerkolom te geraken."

Trots

Voorts had Goemaere nog een belangrijke mededeling voor de spelers: "De spelers - of ze nu gehuurd worden of niet - moeten het Cercleshirt met fierheid dragen en trots zijn om voor Cercle te spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties