Wesley Hoedt is realistisch na een mindere periode: "Ik heb een hele tijd te weinig laten zien"
Arjen T'Sjoen
| 3 reacties

Hoedt is niet tevreden met zijn laatste maanden

Wesley Hoedt is realistisch na een mindere periode: "Ik heb een hele tijd te weinig laten zien"

Afgelopen zomer haalde Antwerp met Kevin Mirallas, Manuel Benson en Steven Defour enkele grote namen binnen. De meest opvallende was misschien wel die van Wesley Hoedt. De Nederlander kwam voor een seizoen over van Southampton.

In 2017 betaalde Southampton nog bijna 20 miljoen euro voor de Nederlandse international Wesley Hoedt. De verdediger speelt nu bij Antwerp: "Toen betaalde Southampton inderdaad veel geld voor mij. Het is allemaal wat anders verlopen dan verwacht. Afgelopen zomer leken er heel wat opties te zijn, maar die draaiden allemaal op niets uit. Op het einde wou Antwerp me dan huren en ik besloot erop in te gaan", vertelde Hoedt in Het Laatste Nieuws.

De verdediger hoopt zich ook opnieuw in de kijker te spelen van Ronald Koeman, de bondscoach van Nederland: "Eind september 2017 speelde ik een laatste keer voor Nederland. Na die interland heb ik ook gewoon te weinig getoond. De concurrentie (De Vrij, de Ligt, van Dijk) is bijzonder stevig, maar ik hoop toch opnieuw bij de ruime selectie te geraken. Hopelijk zet ik me dit seizoen bij Antwerp opnieuw op de kaart."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties