Blij weerzien met Club Brugge voor Meunier: "Match van het jaar? Dat niet"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 5 reacties
Blij weerzien met Club Brugge voor Meunier: "Match van het jaar? Dat niet"

Thomas Meunier was zeer ontspannen op de vooravond van het treffen met Club Brugge in de Champions League. De flankspeler is kind aan huis bij blauw-zwart, maar op het veld wil hij niet aan die vriendschap denken.

Club Brugge krijgt dinsdagavond het sterrenensemble van PSG over de vloer, met daarbij één Rode Duivel: ex-Bruggeling Thomas Meunier. "Ik ben blij om hier terug te zijn. Er is nog niet veel veranderd en uiteraard is het leuk om enkele bekende gezichten terug te zien", reageerde de Rode Duivel uitgelaten bij VTM Nieuws over de terugkeer naar Brugge.

Wellicht op het veld

"Wordt het voor mij de match van het jaar? Dat niet. Dat wordt de finale van de Champions League", grapte Meunier. "Al blijft het natuurlijk wel een speciale match, maar we zijn hier in de eerste plaats om te winnen en de leiderspositie in onze poule te behouden. Op het veld zullen we even geen vrienden meer zien", vertelde Meunier enthousiast.

De kans is groot dat de fans van Club Brugge hun voormalige poulain aan het werk zullen zien. "Ik was derde keuze en nu plots eerste. Straks loopt mijn contract hier af en nu moet ik gewoon presteren en verder aan niets meer denken", besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties