Champions League op dinsdag: Kan Eden Hazard eindelijk zijn duivels ontbinden?

Champions League op dinsdag: Kan Eden Hazard eindelijk zijn duivels ontbinden?

Vanavond en morgen wordt er weer gevoetbald in de Champions League. Naast Club Brugge - PSG staat er nog heel wat lekkers op het menu.

In groep A heeft PSG zes op zes. Club Brugge heeft twee punten, Real Madrid en Galatasaray nog maar één.

Na het felbevochten gelijkspel tegen Club Brugge won Real Madrid van Granada met dank aan een scorende Eden Hazard. Maar zonder de Rode Duivel liep het opnieuw mis  tegen RCD Mallorca. Een nederlaag in Turkije is geen optie voor Hazard en co. Om de kritische, Spaanse pers te sussen heeft de Koninklijke eigenlijk eens een klinkende zege nodig.

Ook voor Club Brugge lijkt een Madrileense zege het beste scenario met het oog op plek drie. Tenzij men in Jan Breydel hoopt dat een overwinning op de slotspeeldag tegen Real Madrid volstaat voor een plek in de 1/8e finale. Maar dan zal Club ook tegen PSG punten moeten sprokkelen.

Groep B

In groep B ontvangt Olympiakos Bayern München, Tottenham krijgt Rode Ster Belgrado op bezoek.

Na twee speeldagen hebben Jan Vertonghen en Toby Alderweireld nog maar één punt. Rode Ster heeft er al drie. Net als hun collega-Rode Duivels van Real Madrid moeten ze vanavond eigenlijk gewoon winnen.

Bayern kan in Griekenland al een optie nemen op de tweede ronde.

Groep C

In groep C staan Timothy Castagne en Atalanta nog puntenloos laatste. Zij staan vanavond voor de zware opdracht die weg te vegen op het veld van Manchester City. Bij de Citizens (zes op zes) is Kevin De Bruyne opnieuw fit. Een wereld van verschil.

Shakthar Donetsk ontvangt dan weer Dinamo Zagreb. Beide teams hebben voorlopig drie punten.

Groep D

Ook de wedstrijden van groep D worden vanavond afgewerkt. Atlético Madrid (vier op zes) ontvangt het puntenloze Bayer Leverkusen. Juventus (vier punten) krijgt dan weer Lokomotiv Moskou (drie) op bezoek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties