Interview Exclusief: René Weiler laat zich uit over Anderlecht

Exclusief: René Weiler laat zich uit over Anderlecht
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

René Weiler is bezig aan een goed eerste seizoen bij Al Ahly, maar ook hij ziet natuurlijk wat er allemaal is aan het gebeuren met RSC Anderlecht. Nu komt hij voor het eerst terug op zijn periode bij paars-wit.

Bij Al Ahly gaat het Weiler voor de wind: zes zeges uit zes wedstrijden én het binnenhalen van de Supercup tegen de grote rivaal Zamalek (3-2). De Zwitser haalt resultaten en is daarvoor ook aangesteld. 

"Ik hou goede herinneringen aan RSC Anderlecht. Het was een leuke periode, een periode van succes, maar jammer genoeg door enkele onbegrijpelijke incidenten aan een einde gekomen. Het is het verleden, al blijft het jammer dat er mensen zijn die luisteren naar dat soort adviezen in plaats van op te komen voor hun eigen mening."

"Het gebrek aan succes bij Anderlecht sinds mijn vertrek? Neen, dat doet me niet glimlachen. Dat is wat er gebeurd als je meningen van buitenaf laat meespelen en daarnaar luistert, in plaats van risico's te nemen."

"Ik had één job: Anderlecht succes brengen. Ik deed dat, maar daarvoor moest ik een plan en een project volgen met de middelen die ter mijner beschikking waren. Niet iedereen kon dat begrijpen, jammer genoeg. Een terugkeer naar België? Je weet nooit, maar dat zullen we in de toekomst wel zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties