Vierde uitzege al voor KV Mechelen: "Maar het was zeker niet onze beste match"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit de Freethiel
| 3 reacties
Vierde uitzege al voor KV Mechelen: "Maar het was zeker niet onze beste match"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen won op bezoek bij Waasland-Beveren en staat nu alleen derde in de Jupiler Pro League na twaalf speeldagen. Malinwa speelde niet eens zijn beste wedstrijd en er kwam een tikkeltje geluk aan te pas bij de cruciale 1-2.

Dat beaamde Joachim Van Damme na de zwaar bevochten zege. "Nee, dit was zeker niet onze beste wedstrijd van het seizoen. We scoorden op de goede momenten. Eerst vlak voor de rust en vervolgens met een gelukje niet zo lang na de gelijkmaker."

Sterk uitrapport

Het was voor Malinwa al de vierde uitzege op zeven wedtrijden. Alleen Club Brugge pakte meer punten op verplaatsing. "Daar spelen onze ervaren jongens, Kaya en De Camargo, een belangrijke rol in. Zij zetten ons scherp voor die matchen en brengen rust in de ploeg. En onze fans waren vandaag ook weer talrijk aanwezig natuurlijk."

Doelman Yannick Thoelen had ook een belangrijk aandeel in de zege met een puike reflex bij 1-2. "Qua kansen was de partij in evenwicht, maar we hadden het niet makkelijk tegen hun laag blok. Ik zie zeker kwaliteiten bij Waasland-Beveren. Ze gaan zeker nog punten pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties