"Niet in ons hoofd laten kruipen": De dramatische cijfers van KAA Gent op verplaatsing

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 3 reacties
"Niet in ons hoofd laten kruipen": De dramatische cijfers van KAA Gent op verplaatsing
Foto: © photonews

KAA Gent in eigen huis of KAA Gent op verplaatsing, het is dit seizoen een wereld van verschil. En net nu komt er een bijzonder zwaar programma aan voor de Buffalo's. "We moeten maken dat dit niet in ons hoofd gaat kruipen."

"Het is een feit dat het maar blijft duren en het is jammer dat we nog steeds niet konden winnen op verplaatsing in de competitie", klonk het bij centrale verdediger Michael Ngadeu. "We willen daar zo snel mogelijk komaf mee maken, zodat het geen mentale kwestie wordt."

"Waaraan het ligt? Ik weet het echt niet", klonk het ook bij Vadis Odjidja. "In normale doen hadden we wedstrijden zoals die op bezoek bij STVV altijd gewonnen, want dan hadden we twee of drie keer kunnen scoren. Maar dat doen we op een of andere manier niet."

Thuis en uit laten de Buffalo's nochtans soms echt wel hetzelfde spel zien, alleen lukt het niet in de zone van de waarheid. De fans stuwen Gent in eigen huis voorlopig naar een perfect rapport in de competitie, op verplaatsing staan ze helemaal onderaan zonder zege.

Het schema van Gent oogt bovendien bijzonder moeilijk. De komende weken staan uitwedstrijden bij Anderlecht, Wolfsburg, Genk, Antwerp, Saint-Etienne, Kortrijk en Charleroi op het programma, met tussendoor ook nog duels met Standard en Antwerp in eigen huis. Het moment van de waarheid?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties