Geflopt bij Club Brugge, maar Rezaei herpakt zich bij 'zijn' Charleroi met eerste veldgoal in 443 dagen
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 9 reacties

Rezaei herpakt zich bij 'zijn' Charleroi na mislukte periode bij Club Brugge

Geflopt bij Club Brugge, maar Rezaei herpakt zich bij 'zijn' Charleroi met eerste veldgoal in 443 dagen

Dinsdagavond scoorde Kaveh Rezaei de enige goal en de Versluys Arena. Zijn doelpunt was niet alleen belangrijk voor Charleroi -dat de top-5 binnensluipt- maar het was ook een immense ontlading voor de Iraniër zelf.

Kaveh Rezaei is weer een scorende spits. Gedurende het jaar dat hij voor Club Brugge speelde worstelde de Iraniër met zichzelf en met de hoge druk, maar nu hij opnieuw in zijn zebra-gestreepte uitrusting kan zwoegen voelt hij zich weer op zijn gemak. In de beker tegen Rupel Boom trof hij al tweemaal raak, maar nu scoorde hij ook zijn eerste goal in lange tijd in de Belgische competitie.

Voor zijn vorige treffer in de Jupiler Pro League moeten we al terug gaan naar augustus 2018. Club Brugge had net vijf miljoen euro op tafel gelegd voor de spits van de Carolo's en in zijn tweede competitiematch voor blauw-zwart, een 2-5 zege tegen Zulte Waregem, zette hij een strafschop om. Zijn eerste was ook meteen zijn laatste goal voor de West-Vlamingen. Dat was exact 425 dagen geleden.

Voor het overige bleef zijn periode bij blauw-zwart beperkt door blessures en ongelukkige invalbeurten. De schaarse kansen die hij kreeg om zich te tonen greep hij dan ook niet aan. Hij leek in de verste verte niet op de speler die we kenden van bij Charleroi.

Voor de laatste veldgoal van Rezaei moeten we dus al teruggaan naar zijn eerste periode bij Charleroi. Op 12 augustus 2018 bracht deed hij Mambourg opveren met de 1-0 tegen Anderlecht (RSCA won nog met 1-2). Dat was vandaag 444 dagen geleden. Is het hek van de dam voor de Iraniër? Tegen Moeskroen liet hij nog enkele kansen liggen, maar tegen Oostende trof hij wel raak, 443 dagen na zijn vorige veldgoal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties