Reactie Roeselare snakt naar eerste succes buitenshuis: "Virton en Beerschot twee goede ploegen" en "Thuis sterker dan uit"

Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Antwerpen-Kiel
| 2 reacties
Roeselare snakt naar eerste succes buitenshuis: "Virton en Beerschot twee goede ploegen" en "Thuis sterker dan uit"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roeselare toonde zich de voorbije maand een stuk competitiever dan de weken voordien. Een goed teken, maar het bilan buitenshuis oogt nog altijd dramatisch. Zeven wedstrijden gespeeld, alle zeven verloren. Wouter Biebauw en Jens Naessens hadden het liever anders gezien.

"Er is een groot verschil tussen thuis en uit", ziet Wouter Biebauw. "We proberen op verplaatsing hetzelfde spel te brengen. Het is niet simpel om te kunnen doorduwen en die wedstrijden volledig naar je hand te zetten. We hebben ook net tegen Virton en Beerschot gespeeld, twee goede ploegen." 

Van dat uitcomplex zal Roeselare sowieso toch moeten afgeraken. De spelersgroep zit er toch mee. "We mogen de hoofden niet laten hangen. We zijn er wel mee bezig. Niet dat we daar erg gaan op focussen, maar we zijn met een achterstand aan de competitie begonnen. We kunnen ons niet permitteren om een wedstrijd te laten schieten."

Ik denk wel dat het goedkomt 

Ook Jens Naessens beseft dat de ploeg voorlopig op Schiervelde beter voor de dag komt. "Thuis zijn we sterker dan uit. We wachten nog op onze eerste uitoverwinning. Vorige week verdienden we iets meer. We hebben toen ook twee keer gescoord." De spits hoopt dat die uitzeges er in de tweede periode wel aankomen. "Ik denk wel dat het goedkomt. We zijn aan het bouwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties