Losada beseft dat Beerschot het moeilijk heeft, maar: "Iedereen vergeet snel van waar we komen"
Nils Wens
| 15 reacties

Losada beseft dat Beerschot nu een moeilijk seizoen doormaakt

Losada beseft dat Beerschot het moeilijk heeft, maar: "Iedereen vergeet snel van waar we komen"
Foto: © photonews

Er werd voor het begin van het seizoen veel verwacht van Beerschot, maar de club uit Antwerpen voldoet voorlopig niet aan de verwachtingen. Toch begrijpt Losada de commotie niet goed.

Hernan Losada is aan zijn negende seizoen bezig bij Beerschot en hij gaf vandaag meer uitleg op een persmoment. “Ik heb zeven seizoenen meegemaakt als voetballer en nu mijn tweede seizoen als trainer. Sinds de fusie met Wilrijk hebben we alleen maar succes gehad. Zes seizoenen op rij was er succes.”

Nu loopt het iets minder vlot bij Beerschot. “Het is nu het zevende jaar en nu is het Beerschot. We hebben het een beetje moeilijk, maar iedereen vergeet heel snel van waar we komen. We zijn van veel moeilijke momenten teruggekomen en Beerschot bestaat nog altijd.”

Commotie

Losada begrijpt niet goed waarom er commotie is. “Het is minder goed dan verwacht, maar ik begrijp de commotie niet goed, want we hebben hier zes succesjaren gehad.”

Beerschot heeft enkele spelers aangekocht voor 1A, maar volgens Losada is het nog altijd geen reden voor commotie. “1A heeft een rol gespeeld in de eerste periode. Iedereen binnen de club was voorbereid op 1A en uiteindelijk wordt het opnieuw 1B. Het heeft een rol gespeeld bij de club, maar meer dan waarschijnlijk ook bij de aangetrokken spelers.”

Sportief

Bij Losada zelf heeft 1A naar eigen zeggen geen rol gespeeld. “Ik ga eerlijk zijn: sportief verdienen we het niet om in 1A te zitten. Als we nu in 1A hadden gespeeld, was het om extrasportieve redenen. Het is niet aan mij om te zeggen of het terecht is of niet. De realiteit is dat we in 1B zitten en we moeten nu gewoon hard werken. We hebben ook al andere moeilijke momenten gehad in het verleden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties