Vincent Euvrard wil ook in de tweede periode competitief zijn: "Geen sprake van decompressie"
Nils Wens
| 0 reacties

Vincent Euvrard wil ook in de tweede periode competitief zijn met OH Leuven

Vincent Euvrard wil ook in de tweede periode competitief zijn: "Geen sprake van decompressie"
Foto: © photonews

OH Leuven heeft de eerste periodetitel gewonnen. Vrijdag start de tweede periode en OH Leuven krijgt meteen een zware tegenstander, want Beerschot komt op bezoek. Toch wil Euvrard competitief blijven met zijn ploeg.

Volgens Vincent Euvrard is er geen sprake van decompressie. "Mijn groep is nog steeds geconcentreerd en gefocust. Wij willen competitiet zijn in de tweede periode. Mijn groep heeft een duidelijk doel voor ogen", staat te lezen op de website van OH Leuven.

Morgen komt Beerschot op bezoek, maar OH Leuven heeft dit seizoen al twee keer kunnen winnen van de club uit Antwerpen. "Thuis creërden we heel wat kansen en de score had zelfs hoger kunnen oplopen. in de terugmatch had Beerschot 28 kansen, maar deze kansen waren wel altijd onder druk. Niemand kwam alleen voor ons doel."

Euvrard is benieuwd hoe Beerschot voor de dag zal komen. "Beerschot speelde onder Losada al in verschillende systemen. De ploeg is nog wat zoekende", aldus de trainer van OH Leuven over zijn volgende tegenstander.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties