Laszlo Bölöni kijkt vooruit naar tweeluik met AA Gent: "Wedstrijden moeten ooit gespeeld worden"

Dante Bellon
| 8 reacties
Laszlo Bölöni kijkt vooruit naar tweeluik met AA Gent: "Wedstrijden moeten ooit gespeeld worden"
Foto: © photonews

Het is een drukke week voor Antwerp. Twee keer staat The Great Old oog in oog met AA Gent. Donderdag in een inhaalwedstrijd, zondag de "terugmatch" in de Ghelamco Arena. Dat vlak na een periode waarin Antwerp ook nog eens vier spelers miste.

Op speeldag 5 werd de heenwedstrijd op de Bosuil uitgesteld omdat Antwerp -en ook Club Brugge- de tijd kreeg van de Pro League om zich optimaal voor te bereiden voor de laatste voorrondewedstrijd van de Europa League tegen AZ Alkmaar.

Laszlo Bölöni beseft dat het geen ideale periode is, maar dat het wel moet. "Ze moet ooit eens gespeeld worden", reageert hij in Het Nieuwsblad. "Ik ga er niet negatief over doen. We moeten de Pro League bedanken dat ze haar nek wilden uitsteken voor ons."

De inhaalwedstrijd volgt vlak na de interlandbreak waardoor Antwerp vier spelers miste. Didier Lamkel Zé is er niet bij. Hij is geelgeschorst. Sinan Bolat en Koji Miyoshi zijn inmiddels weer aan het meetrainen, Martin Hongla keert pas woensdag terug. "De situatie is hoe ze is. Met voldoende herstel zal iedereen op tijd speelklaar geraken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties